Stadswandeling

Gezellig samen met vrienden, kennissen, familie of collega’s

Vanaf 10 Personen

ARRANGEMENTEN t’Kannetje —

Stadswandeling

Een leuke manier om Amersfoort te verkennen is per voet. De populairste wandeling is de stadswandeling door het middeleeuwse centrum van Amersfoort. De historische kern van Amersfoort heeft sinds 1984 de status van Rijksbeschermd stadsgezicht. De stad kent ca. 500 rijks- en gemeentelijke monumenten. De route gaat o.a. langs de beroemde Muurhuizen en de Koppelpoort. De rondleiding duurt ongeveer 1 a 1,5 uur en kan op elke dag en elk gewenst tijdstip geboekt worden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de gidsen.
Geniet aansluitend van een heerlijke lunch, high wine/beer of diner in één van onze restaurants.

Soorten wandelingen:

Er zijn verschillende soorten thema wandelingen te boeken, zoals een wandeling en bezichtiging van de Koppelpoort of een wandeling in combinatie met Museum Flehite. Daarnaast kunnen er ook wandelingen worden gemaakt waarin bepaalde onderwerpen centraal staan zoals: ‘Moderne architectuur in de oude binnenstad’,  ‘Stadsmuren en poorten’ of ‘De Tweede Wereldoorlog in Amersfoort’.

In overleg kan de duur/route worden aangepast. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Arrangementen:

De wandeling kan gecombineerd worden met een heerlijke lunch, high wine/beer of een diner in een van onze restaurant. De kosten zijn afhankelijk van de grote van uw gezelschap.Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze arrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen. De stadswandelingen worden uitgevoerd door de Amersfoort Gidsen.